Lloguer per email

comercial@costarent.es

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 09:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Lavabos portàtils per a concerts i festivals

lavabos portatils
27 des.

Lavabos portàtils per a concerts i festivals

L’organització d’un concert i/o un festival és una tasca que requereix de molta previsió prèvia i d’organització durant els mesos anteriors. És una labor complicada que requereix la coordinació de persones de diferents àmbits i de l’obtenció d’una sèrie de permisos per a poder realitzar qualsevol activitat.

Per aquestes dates, deus estar preparant el teu esdeveniments per la Primavera i necessitaràs tancar un pressupost el qual inclogui el lloguer de lavabos portàtils. És un element indispensable per a qualsevol concert o festival que vulguis organitzar. Independentment de si és una Festa Major de poble o un festival a la capital has de tenir en compte una sèrie valors per a què s’executi òptimament.

Quants lavabos portàtils necesito per un concert?

El número de sanitaris portàtils que requereix un esdeveniment va directament lligat a l’estimació de persones assistents que es calcula que es tindrà. D’acord amb aquestes dades es poden muntar els espais necessaris i calcular el número de banys portàtils necessaris. També cal tenir en compte no només el volum de persones assistents sinó també la durada estimada de l’esdeveniment; depèn de les hores hi haurà més o menys trànsit de persones i tindran més ús.

A Costa Rent t’oferim un complet servei per al lloguer de sanitaris portàtils per al teu esdeveniment. Els nostres experts t’assessoraran per a llogar la millor opció per a tu segons la tipologia de concert o festival que organitzis.

Amb les facilitats del lloguer dels lavabos portàtils Polytoi comptaràs amb un servei d’atenció 24h per a qualsevol problema que et pugui sorgir i no hauràs de patir per el desplaçament dels sanitaris. A Costa Rent ens en fem responsables i et portem els lavabos portàtils allà on es faci l’esdeveniment, et garantitzem les mesures de neteja, i al acabar els concerts o festival te’ls venim a recollir.

Omple ara el nostre formulari i demana el teu pressupost. No et quedis sense!

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT