Lloguer per email

comercial@costarent.es

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 09:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Lloguer de sanitaris portàtils per a esdeveniments esportius i culturals

3 febr.

Lloguer de sanitaris portàtils per a esdeveniments esportius i culturals

Els sanitaris portàtils són cada vegada més necessitats a esdeveniments esportius i culturals amb la finalitat de complaure a milers de visitants que acudeixen aquell dia.

 

Com bé hem comentat a anteriors publicacions, els sanitaris portàtils no únicament tenen utilitat per a l’obra i la construcció, sinó que van molt més enllà. Per exemple, cada vegada són més freqüents els lloguers d’aquests sanitaris portàtils per a esdeveniments esportius i culturals, sobretot de grans dimensions.

A prova d’això, tenim molta experiència en aquest tipus d’esdeveniments per haver assistit amb els nostres sanitaris portàtils a un dels esdeveniments esportius i culturals de major importància, com és el cas de l’Ironman de més participants mundialment parlant o diferents concerts.

Quan hi assisteix tanta gent a aquest tipus d’esdeveniment, un sanitari portàtil pot facilitar  la neteja, el manteniment dels lavabos del mateix local en el qual se celebra, cobrir la falta de lavabos per trobar-nos enmig de la natura o, simplement, ajudar a fer que la gent que hi assisteix no hagi d’esperar llargues cues per entrar a aquests quan hi ha una necessitat urgent.

A Polytoi garantim bon servei i ens agrada veure com els assistents a l’esdeveniment se senten còmodes, gràcies als nostres diferents tipus de sanitaris adaptats per a tothom. Això sí, sense malgastar molt de temps a les cues que s’hi formen a aquest tipus d’esdeveniment per a aconseguir no perdre’t ni un sol minut de l’esdeveniment.

Per tant, si estàs pensant en llogar sanitaris portàtils per a un gran esdeveniment esportiu i/o cultural o d’altres, no dubtis en contactar amb nosaltres per a acudir a aquest esdeveniment quan més ens necessitis.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT