Lloguer per email

comercial@costarent.es

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 09:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

POLYTOI present a la Fira Eurotoi

eurotoi
14 març

POLYTOI present a la Fira Eurotoi

POLYTOI present a la  Fira Eurotoi

 

El passat 4 i 5 de Març vàrem assistir a la fira més important de fabricants i proveïdors d’equips i lavabos portàtils, EUROTOI. L’edició d’enguany, la 8a, es va celebrar com cada any al circuit de Nürburgring a la regió d’Eifel (Alemanya) i hi van assistir més de 35 nacions.

eurotoi

Els expositors són molt diversos i inclouen els fabricants de cabines de lavabos i remolcs, desenvolupadors de programar per a la planificació de la ruta òptima, companyies de leasing, companyies d’assegurances i empreses de publicitat. Durant les edicions anteriors, alguns tallers van ser organitzats amb l’Associació Alemanya BDE i l’Associació Europea EP SWG. Inclòs, sota petició és podien concertar reunions personals.

eurotoi

 

A banda d’anar a conèixer les novetats sobre vàters portàtils per oferir les millors opcions de lloguer, també hi havia un seguit d’atraccions d’entreteniment i restauració.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT