Lloguer per email

comercial@costarent.es

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 09:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Sanitàris portàtils adaptats per a minusvàlids

2 març

Sanitàris portàtils adaptats per a minusvàlids

Tal i com hem anat explicant en anteriors notícies, els sanitaris portàtils són molt útils, no només per construccions i obres, sinó també, per a tot tipus d’esdeveniments.

Tal i com hem anat explicant en anteriors notícies, els sanitaris portàtils són molt útils, no només per construccions i obres, sinó també, per a tot tipus d’esdeveniments.

Esdeveniments esportius, culturals, concerts, casaments… en tots aquests actes, ens hem d’assegurar, que totes les persones tinguin accés a un sanitari portàtil adaptat a les seves necessitats i característiques. Per això, la importància dels sanitaris portàtils adaptats a persones minusvàlides.

 

El Polytoi Minus, és un sanitari portàtil dissenyat expressament per a la comoditat i el benestar de les persones que necessiten particulars estructures sanitàries portàtils, com les persones amb mobilitat reduïda o per a persones amb qualsevol tipus de discapacitats.

 

Segons l’estudi “La discapacitat en xifres” del Ministeri de Treball i Afers Socials, a Espanya, hi ha més de 3,5 milions de persones amb discapacitat, més concretament 3.528.221, el que representa el 9% de la població total.

Una mica més de dos milions d’aquestes persones amb discapacitat, són dones.

Tenint en compte aquestes xifres, és imprescindible incloure un d’aquests sanitaris en tots els espectacles i esdeveniments que aneu a organitzar.

 

Aquest model de sanitari portàtil, posseeix un sistema de terra pla patentat que facilita l’entrada en cadira de rodes i la seva amplitud està pensada per facilitar el moviment d’aquestes persones dins del cubicle.

 

Aquest model de sanitari, és ideal per a ser ubicat en platges, concerts, festes majors, esdeveniments esportius i qualsevol tipus de celebració.

 

Aquest sanitari portàtil se suma al Catàleg de sanitaris de Polytoi, on trobaràs:

– Polytoi bàsic

– Polytoi event Premium

– Polytoi Uri Pluto

– Polytoi Manet Duo

– Polytoi Connect

 

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor opció per a satisfer les necessitats que el teu esdeveniment, obra o espectacle pugui necessitar.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT