Lloguer per email

comercial@costarent.es

Lloguer per telèfon

    902 106 035 | 937 622 863

Atenció al públic

Dill - Div 09:00h - 13:00h - 15:00h - 18:00h
Dis- 08:00h - 13:00h

Sanitaris portàtils adaptats per a minusvàlids

lloguer de lavabos portàtils
30 maig

Sanitaris portàtils adaptats per a minusvàlids

Avui dia és extrany visitar un restaurant o un hotel i que no estigui adaptat per a persones amb mobilitat reduïda o per a minusvàlids. El món avança i la necessitat d’adaptació de tots els llocs per a les persones, també.
A Polytoi coneixem aquesta realitat i posem a la vostra disposició un sanitari portàtil adaptat per a minusvàlids, que es pot instal·lar en qualsevol lloc que sigui necessari.
Polytoi Minus és un bany portàtil espaiós per poder maniobrar i amb un sòl totalment pla per al fàcil accés amb cadira de rodes. És un sistema patentat i alhora que segur. Està dissenyat de manera funcional, pràctica i, sobretot, còmoda.
Aquest sanitari portàtil se suma al catàleg de sanitaris ideals per a totes les teves ocasions:
• Polytoi bàsic
• Polytoi event Premium
• Polytoi Uri Pluto
• PolyToi Manet Duo
• PolyToi Connect

Polytoi Minus és ideal per ubicar-lo en platges, festes majors, esdeveniments esportius, concerts …
Si tens una festa privada i un minusvàlid entre els assistents, llogar un Polytoi Minus serà la millor idea per a la seva comoditat i confort.

La societat s’ha de donar compte de la importància de tenir unes instal·lacions adaptades i de facilitar el dia a dia per a minusvàlids o persones amb atenció especial.

No dubtis en contactar amb nosaltres si necessites més informació sobre els productes disponibles.

logo-footer

Costa Rent creada el 2006, amb la intenció de donar resposta a les necessitats del mercat en solucions sanitàries i lloguer de maquinària. Al 2014 s’han emprès profunds canvis en la nostra empresa, creant un nou nom comercial POLYTOI, per donar servei exclusivament al sanitari portàtil

CONTACTA AMB NOSALTRES

EMPRESA DEL GRUP

COSTA-RENT